TV: Pjanic hjälte i Balotellis debut - Juventus vann efter chockstart

Serie A

Fyra minuter - sedan var Juventus i underläge.
Men i andra halvlek fullbordade Miralem Pjanic vändningen mot Brescia.

Juventus jagade under tisdagskvällen andra raka segern för att sätta press på Inter i toppen av tabellen i Serie A. Det såg till en början ut att bli en mardröm mot nykomlingen Brescia.

För redan i den fjärde minuten gav Alfredo Donnarumma hemmalaget ledningen till 1-0 i matchen. Brescia hade dessutom fler chanser än så för ytterligare ett mål, men hade ingen lycka framför mål och i stället var det 1-1 i halvtid efter ett självmål.

Juventus tryckte i andra halvlek på för ett ledningsmål och fick till slut fira igen i den 63:e minuten, då Miralem Pjanic såg till att det blev 2-1. Mario Balotelli, som spelade från start och gjorde debut för Brescia efter avstängning, hade i andra halvlek en bra chans för att Brescia skulle få med sig en poäng, men i slutändan blev det i stället förlust för det tolfteplacerade laget.

Juventus toppar just nu tabellen med en poäng ner till tvåan Inter, men har samtidigt en match mer spelad än Milanolaget i ligaspelet.