TV: Roma fortsätter att vinna - nio raka nu

Italien

Roma saknade anfallsstjärnorna Francesco Totti och Gervinho.

Dessutom i en tuff bortmatch mot Udinese.

Det spelade ingen roll - Roma vann ändå.

Roma vann alltså igen - matchen mot Udinese slutade med en 1-0 vinst för bortalaget. Men det satt långt inne - inbytte Michael Bradley avgjorde matchen i den 82:a minuten.

Roma fick kriga hårt matchen igenom då Udinese försvarade sig väl. Det syntes också att Totti och Gervinho saknades - Roma hade inte samma spets i anfallsspelet. Man fick dessutom Maicon utvisade i den 66:e minuten efter att brassebacken fått två gula kort.

Mathias Ranegie byttes in i hemmalaget i den 90:e minuten.

Men ännu en tung seger för Roma alltså - och nu leder man Serie A på maximala 27 poäng.

Udinese: Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo - Pereyra, Pinzi, Badu, Lazzari, Gabriel Silva – Muriel - Di Natale

Roma: De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti - Pjanic, De Rossi, Strootman - Florenzi, Borriello, Ljajic

Publicerad 2013-10-27 kl 17:12