TV: Roma tog tredje raka i ligan - anfallaren med klassavslut

Serie A

Roma jagar Inter och Milan i toppen.
Under onsdagen tog klubben sin tredje raka ligavinst efter 3-1 mot tabelljumbon Crotone.
En match där anfallaren Borja Mayoral stod för ett klassavslut rakt i krysset.

Se Mayorals klassavslut i spelaren.

I omgång 16 av Serie A tog tabelljumbon Crotone emot tabelltrean Roma på Stadio Ezio Scida.

Då rivstartade gästerna matchen. Redan i den åttonde minuten satte Romas anfallare Borja Mayoral 1-0 och han var inte klar där. Drygt 20 minuter senare fick han bollen centralt i planen och avslossade en raket som letade sig rakt upp i krysset bakom Alex Cordaz i Crotone-målet. Ett klassavslut.

Tio minuter innan halvtid satte Henrich Mchitarjan även 3-0 på straff. Tabelljumbon Crotone skulle få ett tröstmål. På en hörna i den 71:a minuten nickade Golemic in 3-1.

Efter fyra tilläggsminuter valde domaren att blåsa av matchen och Roma tog tre viktiga poäng i toppstriden. Segern innebär att klubben placerar sig tre poäng bakom Inter, som i sin tur föll mot Sampdoria.

I övriga matcher besegrade Atalanta Parma med 3-0. Lazio vann över Fiorentina med 2-1, Sassuolo besegrade Genoa med 2-1 och Hellas Verona spelade 1-1 mot Torino.

Crotone: Cordaz; Magallan, Golemic, Cuomo; Pereira, Molina, Zanellato, Eduardo, Reca; Messias, Simy.

Roma: Pau Lopez; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Villar, Bruno Peres; Carles Perez, Mkhitaryan; Mayoral.