TV: Ronaldinhos smörpass räddade poäng åt Milan

Italien

Zlatan Ibrahimovic får vänta på både första segern och första målet med Milan i ligaspelet. 1-1 mot Catania var en ny besvikelse för storklubben.

Ibrahimovic fick rubrikerna efter målen mot Auxerre i veckan, men de två godbitarna dolde också effektivt den i övrigt ganska magra kost Milan som lag bjöd i Champions league.
Det finns en del att jobba på, minst sagt.

Briljansen den här kvällen på San Siro stod Catanias Ciro Capuano för.
Drömträffen på volley från distans var en örfil som visste var den tog hos stjärngänget Milan, som mest varit en besvikelse sedan den första halvleken i ligastarten mot Lecce (utan Ibrahimovic) och som bara skrapat ihop fyra poäng av nio möjliga i säsongsupptakten.

Filippo Inzaghi, den 37-årige veteranen, fick chansen från start - och att han har sina bästa dagar bakom sig betvivlar ingen.

Men han kan än.
Åtminstone ibland.

På Ronaldinhos geniala passning stötte "Pippo" in kvitteringen precis innan pausen. Dock brände han dessförinnan ett jätteläge från när håll, elegant serverad av Ibrahimovic som spelade hela matchen.

Milan dominerade den andra halvleken, men Catania försvarade sig skickligt.