TV: Ronaldo stor hjälte för Juventus - som tog livsviktig trea

Serie A

Juventus slåss om Champions League-platserna.
Mot Udinese hamnade de i underläge, men Cristiano Ronaldo vände matchen på egen hand.

1:21
Ronaldo stor hjälte för Juventus
0:42
Ronaldo kvitterar för Juventus
1:05
Udinese chockar Juventus - sätter 1-0

Inter säkrade ligatiteln efter Atalantas poängtapp tidigare under söndagen, men Juventus måste fortfarande säkra Champions League-fotboll till nästa säsong. Udinese stod för motståndet den här omgången.

Efter bara drygt nio minuter kom det första målet, och det var Udinese som chockade Juventus. Rodrigo De Paul slog en snabb frispark ut till höger som Nahuel Molina kunde avsluta på ett perfekt sätt fram till 1-0.

1-0 stod sig sedan väldigt länge i matchen, men i minut 83 började vädningen. Cristiano Ronaldo satt dit 1-1 på straff, och bara sju minuter senare, i minut 90, skulle Ronaldo även nicka in 2-1-målet som innebar seger.

Udinese: Scuffet - Becao, Nuytinck, Bonifazi - N Molina, De Paul, Walace, Arslan, Stryger-Larsen - Pereyra - Okaka

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Cuadrado, Bentancur, McKennie, Bernardeschi - Dybala, Ronaldo