TV: Ronaldo tvåmålsskytt mot Genoa - upp i delad skytteligaledning med Zlatan

Då klev Cristiano Ronaldo fram två gånger om.
Nu har portugisen gjort lika många mål som Zlatan Ibrahimovic.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Ingen Dejan Kulusevski i startelvan för Juventus när de gästade Genoa i Serie A.

Den första halvleken bjöd inte på några mål och 0-0 stod sig till paus. I den 57:e minuten kom ledningsmålet från Juventus. Paolo Dybala tog vara på en passning från Weston McKennie, dribblade av sin försvarare och stänkte in 1-0.

Men ledningen höll inte länge. Fyra minuter senare hittade Luca Pellegrini in med ett inlägg på bortre, och där dök Stefano Sturaro och satt kvitteringen mot sin gamla klubb. 1-1.

Med dryga kvarten kvar fick Juventus straff, och det var dags för Cristiano Ronaldo att presentera sig. Portugisen var stensäker från elva meter gav Juventus ledningen. Målet var Ronaldos nionde den här säsongen, på sju matcher. Zlatan Ibrahimovic har gjort tio.

Med bara några minuter kvar fick Juventus en till straff, och Ronaldo var lika säker då. Tio mål på sju matcher. Lika många mål som Zlatan Ibrahimovic.

Matchen slutade 3-1.

Se alla målen nedan.

Genoa: Perin - Goldaniga, Bani, Massiello, Pellegrini - Lerager, Radovanovic, Rovella, Sturaro - Pjaca, Scamacca

Juventus: Szczesny - Cuadrado, de Ligt, Bonucci, Sandro - McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa - Dybala, Ronaldo