TV: Rosi avgjorde i matchens sista minut för Roma

Italien

Roma låg under, fick en utvisning och Totti missade en straff. Men laget lyckades kom igen - och i 95:e minuten avgjorde inhopparen Rosi.

Bari tog ledningen hemma mot Roma när man fick straff i inledningen. Bentivoglio tog vara på den och gjorde inget misstag från elva meter.

Francesco Totti tog sedan Roma tillbaka in i matchen när han dunkade in en frispark från cirka 25 meter.

Erik Huseklepp gjorde sitt första Serie A-mål när han nickade in 2-1, precis innan paus.

I den andra halvleken fick Roma Daniele De Rossi utvisad. Trots det skulle man kvittera kort därefter, när laget fick straff och Totti - vem annars? - slog in 2-2-målet.

Roma, som fortfarande har chansen att ta fjärdeplatsen som ger Champions League-kval, fick sedan en ny straff. Men den här gången missade Totti. I det läget trodde nog många att Roma skulle få svårt att nypa åt sig segern, men i den 95:e minuten fick Alejando Rosi bollen på sig i straffområdet, och lyckades att styra in bollen i mål med nätet.

Publicerad 2011-05-01 kl 23:37