TV: Sanslöst slarv av Guarin när Inter tappade poäng

Italien

Torino tog poäng av Inter, och Fredy Guarin lär gräma sig över sitt sjabbel i försvarsspelet.

Det började bra för Inter när Christian Chivu dundrade in 1-0 på frispark innan det ens hade gått fem minuter av matchen. Men Torino kunde kvittera efter att Fredy Guarin fumlat med bollen som sisteman, något Torino utnyttjade och Meggiorini kunde göra mål.

Meggiorini gjorde sedan sitt andra mål i 52:a minuten och Inter kunde kvittera i 67:e när Cambiasso förvaltade ett inspel från veteranen Javier Zanetti.

Inter ligger nu fyra i ligan, tre poäng efter Lazio som ligger på kvalplatsen till Champions League. Torino ligger kvar på tolfte plats.

Publicerad 2013-01-28 kl 00:28