TV: Sassuolo nollade mot Napoli - efter fyra bortdömda mål

Serie A

I mötet med Napoli kvitterade Sassuolo fyra gånger om - trodde dem.
Men samtliga mål dömdes bort för offside.
Istället sköt Napolis Allan Marques Loureiro in slutresultatet 2-0 i slutminuten.

Se bortdömda målen i spelaren.

I omgång 36 av Serie A tog Napoli emot Sassuolo. Napoli, som redan hade kvalificerat sig för Europaspel inför nästa säsong efter vinst i Coppa Italia, skulle få en kalasstart på matchen.

Redan efter åtta minuters spel hade Elseid Hysaj drämt dit bollen, precis vid straffområdeslinjen, så hårt att den hann smita förbi Andrea Consigli i Sassuolo-målet.

De kommande 60 minuterna skulle bli smått osannolika. Fyra gånger om kom gästerna Sassuolo igen - trodde dem. Detta då laget fick alla mål bortdömda för offside. Den fjärde gången trodde Sassuolo inte sina ögon.

- Eller är det jag som är helt frånkopplad? Är det offside dömt, ännu en gång, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp den fjärde gången.

Sassuolo låg därefter länge på för en kvittering men lyckades ofattbart nog aldrig spräcka nollan. Istället var Allan Marques Loureiro, efter en vass pass från Mertens, som placerade in 2-0-målet. Ett mål som också spikade slutresultatet.

Napoli drar i och med resultatet ifrån Sassuolo i tabellen och befäster sig som tabellsjua.

Se Sassuolos fyra bortdömda mål i spelaren ovan.

Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj; Fabian Ruiz, Lobotka, Zielinski; Callejon, Milik, Insigne

Sassuolo: Consigli; Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio; Locatelli, Magnanelli; Berardi, Djuricic, Traore; Caputo.