TV: Se den sanslösa dramatiken när Totti avgjorde på stopptid

Italien

Otrolig dramatik i Udine när Francesco Totti avgjorde matchen - bara sekunder efter att Udinese trodde att de gjort segermålet.

Matchen mellan Udinese och Roma var ingen höjdare under den första halvleken, som inte bjöd på särskilt högt tempo eller särskilt många chanser.

I andra halvlek blev det något bättre och om inte annat så klev Francesco Totti in i handlingarna. Roma fick straff efter att Pizarro dragits ned. Totti tog hand om den, och chippade iskallt in bollen förbi Handanovic. För den som kan sin Totti, vet att Romaspelaren har gjort så förr, till exempel för Italien i EM 2000.

Udinese kom dock igen mot slutet och när Antonio di Natale gjorde 1-1 i den 88:e trodde nog många att det skulle bli delad poäng. Men båda lagen ville annorlunda.

Först kontrade Udinese och hade en boll i målet. Kwadwo Asamoah styr dock bollen in i målet via handen och målet godkänns ej. Innan Udinesespelarna hunnit samla sig vände spelet. Bollen gick till Riise som hittade Totti i mitten av straffområdet, och italienaren stänkte in segermålet.

Udinese: Handanovic, Benatia, Zapata, Domizzi, Isla, Abdi, Pinzi, Asamoah, Armero, Denis, Di Natale

Roma: Doni, Cassetti, Burdisso, Juan, Riise, De Rossi, Pizarro, Rosi, Brighi, Vucinic, Totti

Publicerad 2011-04-09 kl 23:59