TV: Se när Mehmeti byts in - fick göra Serie A-debut mot Napoli

0-1 Pandev 35'
0-2 Cavani 54'
0-3 Hamsik 60'
1-3 Miccoli 88'

Efter 35 minuter tog Napoli ledningen med 1-0 efter att Goran Pandev fått bollen i straffområdet. Han vände upp och klippte in 1-0-målet.

Efter 54 minuter var det dags för 2-0. Cavani drog till utanför straffområdet och skruvade in bollen i det bortre hörnet. Snyggt.

Bara sex minuter senare ökade Marek Hamsik på ledningen till 3-0 efter att ha dribblat sig loss i straffområdet.

I den 68:e minuten fick Agon Mehmeti debutera för Palermo. Och 20 minuter efter inhoppet reducerade Palermo genom Miccoli.