TV: Se Paponi fixa en sen seger för Bologna

Italien

Det såg länge ut som att Palermo skulle klara oavgjort med tio man borta mot Bologna. Men Daniele Paponi ville annorlunda och nickade in segermålet i den 90:e minuten.

Uruguayanen Abel Hernandez spelar från start för Palermo trots det brutala rån han utsattes för i veckan.

Första halvleken slutade 0-0 och publiken bjöds inte direkt på någon sprudlande fotbollsunderhållning.

I den 57:e minuten drog Palermos argentinare Santiago Garcia på sig sitt andra gula kort efter en klumpig glidtackling - och sicilianarna reducerades till tio man. Lite fördel Bologna, alltså.

Matchen öppnade sedan upp sig rejält och framförallt hemmalaget hade ett par vassa chanser, främst genom ständigt farlige Marco Di Vaio.

I den 90:e minuten fick så Bologna till slut utdelning. Inhopparen Daniele Paponi hoppade upp och nickade in ett svepande inlägg - det blev också slutresultatet.

Publicerad 2011-02-19 kl 20:04