1-2 65' Kutuzov
1-3 72' Pato
2-3 90' Barreto

Zlatan Ibrahimovic blev en vinnare direkt efter det uppmärksammade bråk med lagkamraten Oguchi Onyewu på fredagens träning.

Milan bortaslog Bari med 3—2 på söndagen, gick upp på andra plats och är nu bara två poäng bakom Lazio.

Zlatan Ibrahimovic gjorde ingen av sina bättre matcher och missade flera lägen i andra halvlek, men hade dessförinnan spelat fram till Mathieu Flaminis 2—0-mål före halvtid.

Bari reducerade genom Vitalij Kutuzov i 65:e minuten och hade strax därefter läge att kvittera.

I stället avgjorde Ibrahimovics brasilianske anfallspartner Alexandre Pato en dryg kvart före full tid.

Serieledande Lazio föll med 0—2 i derbyt mot Roma. Kanske hade laget behövt sin maskot Olimpia, örnen som allt sedan den köptes av klubben i somras har flugit ärevarv över stadion inför matcherna — och som enligt de vidskepliga gett Lazio idel hemmasegrar.

I helgen tvingades Olimpia vila sedan man befarat att hon skulle bli stressad av den hätska derbystämningen — och den eventuella lycka som hon dragit med sig var som bortblåst. Roma tilldelades två straffsparkar i andra halvlek och gjorde mål på båda genom Marco Borriello och Mirko Vucinic.

Kampen i toppen hårdnar alltmer. Juventus och Napoli, på fjärde respektive femte plats, är nu bara en poäng bakom tredjeplacerade Inter som spelade 1—1 hemma mot Brescia på lördagen.