TV: Semas Udinese bröt negativ trend - Fofana avgjorde sent mot Cagliari

Serie A

Udinese hade vunnit i ligan sedan den 3 november.
Då tog man en efterlängtad seger, mycket tack vare Seko Fofana.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Udinese var inne i en negativ trend inför mötet med Cagliari. Laget hade inte vunnit i ligan sedan den 3 november och resultatraden var tre förluster och två kryss. Nu fick Udinese äntligen smaka på segerns sötma igen.

Med Ken Sema på planen tog Udinese ledningen i den 39:e minuten genom Rodrigo de Paul som svarade för ett läckert mål.

Några fler mål sig det länge inte ut att bli, men i slutet tog matchen en annan vändning. I den 84:e minuten rakade Cagliaris Joao Pedro in 1-1. Trots det var det Udinese som fick sista ordet.

Minuten efter kvitteringsmålet fick Udinese in bollen i offensivt straffområdet och där tryckte Stefano Okaka undan försvarare och testade avslut. Rafael i Cagliari-målet räddade, men på returen höll sig Seko Fofano framme och tryckte in 2-1, vilket innebar seger och en punkt för en dyster trend.