TV: Simplicio hjälte när Roma besegrade Napoli

Italien

Roma besegrade Napoli med 3-1.
Stor hjälte blev Simplicio som avgjorde matchen i den sista minuten.

Roma fick en drömstart i mötet med Napoli. Redan efter tre minuter kom 1-0-målet. Lamela tog sig runt på vänsterkanten och slog in bollen mot mål. Då stod De Sanctis för en jättetavla och styrde in bollen i eget mål.

Efter 59 minuter ökade Roma på ledningen till 2-0. Totti slog en härlig passning från höger som Osvaldo bara hade att styra in i mål. Dåligt försvarsspel av Napoli.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Marek Hamsik. Med hög fart fick han bollen inne i straffområdet och avslutet satt säkert i Stekelenburgs bortre hörn. Men närmare än så kom inte Napoli. I matchens sista minut fastställde Simplicio slutresultatet till 3-1 efter att bollen styrts in i mål av en försvarare.

Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani
Napoli bench: Rosati, Fernandez, Zuniga, Dzemaili, Santana, Pandev, Mascara

Roma: Stekelenburg; Rosi, Heinze, Juan, Taddei; Simplicio, De Rossi, Greco; Lamela, Totti, Osvaldo
Bänk: Curci, Cicinho, J. Ángel, Perrotta, Viviani, Bojan, Borriello

Publicerad 2011-12-18 kl 22:52