TV: Skrällförlust för Juventus - trots Ronaldos mål

Serie A

Cristiano Ronaldo har nu gjort mål i tio raka ligamatcher.
Men Juventus föll mot Hellas Verona under lördagen.
Giampaolo Pazzini och förre Liverpool-spelaren Fabio Borini skapar dramatik i fajten om Serie A-titeln.

Inter har chansen att gå upp på samma poäng som Juventus, mot rivalen Milan under söndagen. Det står klart efter att Juve förlorat med 2-1 borta mot nykomlingen Hellas Verona under lördagen.

Storklubben föll trots att man tog ledningen så sent som i den 65:e minuten. Då förvaltade superstjärnan Cristiano Ronaldo en kontring, och gjorde mål i tionde raka ligamatchen.

Förre Liverpool-spelaren Fabio Borini placerade dock in 1-1 vid den bortre stolpen i den 76:e minuten och i den 84:e minuten tilldömdes hemmalaget en straff, efter en VAR-koll. Marash Kumbullas nick bedömdes ha tagit på Leonardo Bonuccis arm och domaren pekade därför på punkten.

Fram klev den 35-årige forwarden Giampaolo Pazzini och borrade in bollen i ena hörnet.

Dessvärre för Juventus klev även stjärnan Douglas Costa av skadad i den andra halvleken.

Hellas Veronas startelva: Marco Silvestre - Amir Rrahmani, Koray Gunter, Marash Kumbulla - Marco Faraoni, Miguel Veloso, Sofyan Amrabat, Darko Lazovic - Matteo Pessina, Mattia Zaccagni - Fabio Borini.

Juventus startelva: Wojciech Szczesny - Juan Cuadrado, Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci, Alex Sandro - Rodrigo Bentancur, Miralem Pjanic, Adrien Rabiot - Douglas Costa, Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo.