TV: Stor dramatik när Napoli kvitterade på tilläggstid

Italien

Ett decimerat Napoli gick mot förlust borta mot Sampdoria. Då nickade Duvan Zapata in 1-1 i den 92:e minuten.

Sampdoria gick mot seger hemma mot Napoli efter Eders fina skott i den 57:e minuten. Vid seger hade man tagit över tredjeplatsen från just Napoli. Bortalagets kvitteringsjakt fick sig en smäll när Kalidou Koulibaly visades ut i den 85:e minuten.

Men trots det lyckades gästerna komma tillbaka. När klockan hade tickat in på den 92:a minuten dök Duvan Zapata fram i straffområdet och nickade in kvitteringen.

1-1 betyder att Napoli behåller tredjeplatsen, på samma poäng som Genoa och en poäng före Sampdoria. Upp till Juventus och Roma i toppen är det elva respektive åtta poäng för Napoli.

Publicerad 2014-12-01 kl 23:10