TV: Stramaccioni Interdebuterade – vinst efter hattrick, två röda kort och fyra straffar

Italien

Det blev en sanslös debut för 36-årige Andrea Stramaccioni som ledde Inter till en 5-4-vinst i en match som gjorde skäl för epitetet "galen"

I söndags var Andrea Stramaccioni U-tränare i Inter, sedan fick Claudio Ranieri som andre Intertränare för säsongen sparken. En vecka senare debuterade han som huvudansvarig för Inters a-lag och det blev en debut som han sent lär glömma.

När domaren blåste av matchen så kunde man i matchsammanfattningen läsa sig till nio mål, fyra straffar, två röda kort och ett hat trick av Diego Milito.
Inter hade ledningen med 3-0 efter knappt 40 minuter och såg ut att gå mot en komfortabel seger men i slutet av den andra halvleken så gick matchen in i en parallell fotbollsdimension.

Geno reducerade två gånger genom Moretti och Palacios på straff innan Inter gjorde 4-2 genom Zarate, också det på straff. Gilardino gjorde sedan 4-3 på straff efter att Intermålvakten Julio Cesar visats ut varpå Milito gjorde sitt tredje för dagen, även det på straff efter att Belluschi visats ut för en glidtackling på Guarin som såg ren ut. Gilardino reducerade sedan ännu en gång, återigen på straff, men Genoa hann aldrig i kapp.

Inter ligger nu sjua i ligan, 20 poäng efter ledande lokalrivalen Milan.

Publicerad 2012-04-01 kl 19:47