TV: Svanberg tvåmålsskytt för Bologna i storsegern

Serie A

Mattias Svanberg hade en succéartad eftermiddag för Bologna.
I mötet med Spezia svarade svensken för två mål i andra halvlek.

Se Svanbergs 4-1-mål i spelaren ovan.

Under söndagen ställdes Bologna, med svenske Mattias Svanberg i startelvan, hemma mot Spezia i Serie A. Svanbergs lag fick en bra start och efter 18 minuter ledde man med 2-0 sedan Riccardo Orsolini och Musa Barrow nätat.

Spezia reducerade sedan i första halvlek, men i början på den andra skulle Bologna utöka – genom Svanberg.

Svensken höll sig framme på en fast situation och från nära håll kunde han stöta in 3-1. Och bara ett par minuter efter Svanbergs mål skulle han slå till igen.

Denna gång höll sig mittfältaren framme på en hörna och från nära håll kunde han nicka in 4-1 för Bologna.

Kort efter sitt andra mål blev Svanberg utbytt.

Målen mot Spezia innebär att Svanberg nu gjort fem mål under årets säsong i Serie A.

Matchen slutade 4-1 till Bologna.