TV: Svensksuccé i Parma - Gagliolo och Kulusevski nätade

Dejan Kulusevski nätade för Parma.
Sedan låg han bakom ytterligare ett mål.
Ett mål där Riccardo Gagliolo höll sig framme.

Han nätade nyligen mot Genoa i Serie A. Sedan följde en poänglös match mot Inter.

Men nu har Dejan Kulusevski hållit sig framme på nytt. Efter lite mer än tio minuter spelade i Serie A-mötet med Hellas Verona fick svensken bollen vid straffområdeskanten. Därifrån vände han upp, satte fart och placerade in 1-0 för Parma. Fullträffen var svenskens sjunde den här säsongen. Utöver det har han även svarat för sju assist

På stopptid i den första halvleken kvitterade dock Hellas till 1-1 på straff genom Samuel Di Carmine.

Hellas Verona tog sedan ledningen, men en svenskduo gjorde sedan så att Parma kunde kvittera. Dejan Kulusevski gick på avslut från snäv vinkel och Marco Silvestri i Hellas Verona lämnade retur. Vem som höll sig framme på den? Svenske Riccardo Galiolo stötte in 2-2.

Dessvärre för Parmas del räckte inte svenskduons succé. Hellas Verona drog det längsta strået och vann med 3-2.

Parma är nu ligatia på 39 poäng. Laget möter härnäst Fiorentina. Efter triumfen är Hellas Verona ligaåtta.