TV: Svensksuccén - Quaison och Hiljemark spelar fram varandra för Palermo

Serie A

Palermos svenskduo låg bakom både 1-0-målet och 2-0-målet när Palermo slog Udinese på söndagseftermiddagen med 4-1.

Robin Quaison var tillbaka i Palermos startelva och efter en dryg halvtimmes spel tackade han för förtroendet genom att sätta 1-0 hemma mot Udinese.
Assisten stod lagets andre svensk Oscar Hiljemark för när han löpte i djupled och elegant klackade fram bollen till sin landsman..

Det var Quaisons första mål för säsongen i den blott åttonde starten av 16 matcher totalt.

Quaison tackade Hiljemark för framspelningen i den andra halvleken när han spelade in bollen från vänster. Hiljemark slog till direkt och satte 2-0. Hiljemarks mål var hans fjärde mål den här säsongen.

Achraf Lazaar utökade till 3-0, även för Lazaar var det säsongens första mål, innan Cyril Thereau reducerade för gästerna.

Sicilianarna skulle dock få det sista ordet. I den 86:e minuten byttes Aleksandar Trajkovski in för att ersätta Robin Quaison. En minut senare satte han 4-1, som också blev slutresultatet.
Publicerad 2016-01-24 kl 16:57