Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

TV: Tevez mål godkänt – då anklagar Milan Juventus för manipulation

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Offside-situationen väcker fortfarande känslor.
Nu menar Milan att Juventus har manipulerat TV-bilderna innan Carlos Tevez mål.

Trots att det var i lördags matchen spelades, väcker den omtalade offside-situationen fortfarande känslor i Italien. Det hela började med att italiensk TV inte hann reprisera sekvensen direkt efter målet. När en till synes uppenbar offside inte alls visade sig vara det, anklagar Milan nu Juventus för att ha manipulerat bilderna. Carlos Tevez friläge innebar 1-0 och Juventus skulle sedermera vinna matchen med 3-1. Vice-presidenten Adriano Galliani säger enligt Corriere della Sera att Juventus till skillnad mot de andra Serie A-lagen har en stor makt över TV-produktionen.

-Till skillnad mot de andra lagen i Serie A, kontrollerar Juventus TV-produktionen under hemmamatcherna. De ville medvetet inte visa reprisen direkt efter första målet. Jag kommer ta upp diskussionen för att försäkra att ligan i sig styr alla matcher och inte att en klubb kan göra det med sina TV-bilder. Jag är emot det faktum att man bara visar upp det man vill visa, säger Galliani.

Gazzetta dello Sport uppger även att vice-presidenten har stöd i frågan från flera andra Serie A-tränare. Förutom detta skulle de rödsvarta också skicka en syrlig passning till motståndarna via Twitter, genom att lägga upp två jämförelsebilder.

-Ser dessa linjer som Juventus har producerat parallella ut? Vi tror inte det, säger klubben.

Vad tycker ni? Se klippet ovan och bedöm situationen.

Publicerad 2015-02-10 kl 11:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER