TV: Torino föll - trots Farneruds fina assist

Italien

Alexander Farnerud låg bakom Torinos fina start borta mot Udinese med ett fint inlägg till 1-0. Men hemmalaget kom tillbaka och vann till slut matchen med 3-2.

Torino har haft väldigt fin form i Serie A den senaste tiden. Men i bortamötet med Udinese fick man ett jobbigt uppvaknande. Men det började bra för gästerna.

En kvart in i matchen slog Farnerud ett vackert inlägg som hittade Fabio Quagliarella i straffområdet. Italienaren mötte med en stenhård nick och satte 1-0.

Men bara två minuter senare skulle hemmalaget komma tillbaka. Antonio Di Natale fick iväg ett lurigt skott som gick in i det bortre hörnet.

2-1 kom sedan i den 25:e minuten när Cristian Molinaro olyckligt styrde in bollen i eget mål.

I inledningen av den andra halvleken satte Molla Wague dit 3-1, och det underläget skulle Torino inte kunna hämta sig ifrån. Marco Benassi reducerade visserligen i den 69:e minuten men närmare än så kom inte gästerna.

Alexander Farnerud blev utbytt i den 54:e minuten och Pontus Jansson satt hela matchen på bänken.

Publicerad 2015-03-08 kl 17:15