TV: Torino slog Juventus - Quagliarella stor hjälte

Serie A

Torino vann dagens Turinderby hemma mot Juventus med 2-1. Fabio Quagliarella var mannen bakom segern med ett mål och en framspelning.

Inledningsvis syntes det inte att det inför matchen skilde 29 poäng mellan lagen. Torino skapade flera vassa chanser utan att lyckas få in bollen mot ett Juventus som stundtals var tillbakapressat.

Med tio minuter kvar av första halvlek förvaltade Andrea Pirlo ett frisparksläge strax utanför straffområdet. Med ett känsligt högerskott skruvade 35-åringen in bollen i mål via ribban.

1-0 skulle dock inte stå sig till halvtidsvilan. Just före paus kvitterade Torino sedan Fabio Quagliarella fint spelat fram till Matteo Darmian som avslutade distinkt från nära håll.

Torino skulle även göra 2-1 en bit in på andra halvlek. Från nära håll satte Quagliarella dit foten och gav Torino ledningen.

2-1 stod sig sedan matchen ut och Torino fick därmed jubla i matchen mot storebror.

Laguppställningarna:

Torino: Padelli - Moretti, Glik, Maksimovic, Peres - Benassi, Gazzi, El Kaddouri, Darmian - Maxi Lopez, Quagriarella.

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin - Vidal, Pirlo, Pereyra, Sturaro - Morata, Matri.

Publicerad 2015-04-26 kl 20:57