TV: Totti målade igen när Roma vann

Italien

Roma var tillbaka på vinnande vägar när Chievo kom på besök under lördagskvällen. Destro, Ljajic och Totti satte varsitt när hemmalaget säkrade tre poäng i den första halvleken.

Efter den tunga förlusten mot Juventus i toppmötet var Roma tillbaka som vinnare efter mötet med Chievo. Mattia Destro inledde målskyttet redan i den femte minuten.

Adem Ljajic fyllde på med ett mycket vasst avslut från snäv vinkel. Och när kaptenen Francesco Totti gjorde 3-0 från straffpunkten var matchen avgjord innan halvtid. Det var tredje matchen i rad som Totti hittade rätt.

I den andra halvleken kunde Roma spara på krafterna och ändå räkna in tre säkra poäng. I och med segern gick man upp på samma poäng som Juventus i toppen av Serie A. Juve har dock chansen att göra avståndet till tre poäng igen om man vinner mot Sassuolo på bortaplan.

Publicerad 2014-10-18 kl 20:35