TV: Totti tvåmålsskytt mot Inter - Roma har 3-0

Italien

"Il principe", "Prinsen", Francesco Totti gjorde två mål när Roma slog Inter med 3-0 i Milano - Roma har nu maximala 21 poäng efter sju matcher.

Det var den 37-årige Romaikonen som stod i centrum när Inter tog emot ligaledarna Roma. Först gjorde Totti 1-0 med ett direktskott på passning från Gervinho. TOttis mål var ett omen om vad som komma skulle för Inter. De senaste fem matcherna i Milano där Totti gjort mål har sedan slutat med att Roma sedan vunnit

Och när Gervinho sedan ordnade en straff efter att ha blivit nedriven av Pereira så var det Totti som stensäkert satte 2-0 bakom Handanovic. 3-0 kom strax innan halvtid då Florenzi avslutade en Roma-kontring.

Inter hade en boll i mål i andra halvlek, men målet dömdes bort efter att domaren ansåg att Romamålvakten De Scanctis hade haft bollen under kontroll innan Rannochia nickade den ur händerna på honom.

Matchen avslutades med att båda lagen var reducerade till 10 spelare. Romas Balzaretti visades ut efter ett andra gult kort med elva minuter kvar av matchen - och Inters Alvarez klev av skadad i 90:e minuten efter att Inter redan gjort samtliga tre byten.
Publicerad 2013-10-05 kl 23:10