TV: Tre röda kort för Roma när Fiorentina vann

Italien

Luis Enriques Roma-bygge knakar i fogarna. Mot Fiorentina på söndagen drog man på sig tre röda kort och släppte in tre mål.

Efter en kvarts spel rev Juan ner Stevan Jovetic i straffområdet - och fick syna domarens röda kort. Jovetic klev själv fram till straffpunkten och rullade in 1-0 bakom Stekelenburg.

Trots det numerära underläget styrde Roma spelet resten av halvleken, och hade ett par halvchanser. Men i den 44:e minuten fick Fiorentina hörna, och mittbacken Gamberini nickade in 2-0.

Därefter bar det utför för Roma - som fick Gago utvisad efter två gula kort. Sedan tog Bojan Krkic med händerna i straffområdet, och Roma reducerades till åtta man. Santiago Silva satte straffen till 3-0 säkert.