TV: Trots jättetabben - Inter sätter press på Milan efter sjunde raka

Serie A

Samir Handandovic bjöd Hellas Verona på 1-1.
Trots det kunde Inter vinna matchen och sätta press på Milan.
- Vi måste fortsätta såhär, säger Antonio Conte efter matchen.

Inter jagade Milan i toppen av Serie A och ställdes mot Hellas Verona under onsdagen. Inter hade inför matchen 30 poäng, vilket var en mindre än Milan. Samtidigt som motståndarna Verona befann sig i mitten av Serie A-tabellen, med 20 poäng.

Den första halvleken bjöd inte på några mål, och slutade således 0-0. Men efter bara några minuter i den andra halvleken kom 1-0. Achraf Hakimi hittade in till Lautaro Martinez som fint kunde styra in inlägget. 1-0 Inter.

Hellas Verona skulle kvittera ganska kort därpå, när Samir Handandovic stod för en jättetavla och släppte en retur som Verona kunde raka in. Men Inter skulle ta ledningen direkt igen, då Milan Skriniar nådde högst på en hörna.

Matchen slutade även 2-1, och segern betyder att Inter går om Milan och tar sig upp på 33 poäng. Milan har en match mindre spelad, och de möter Lazio senare under kvällen.

- Vi måste fortsätta såhär, men säsongen är tuff, tuffare än förra året. Man kan förlora poäng på vilka som helst. Vi måste vara fokuserade hela tiden. I dag visade vi att vi ville vinna, säger Antonio Conte efter matchen enligt Football-Italia.

Se alla målen nedan.

Verona: Silvestri - Dawiddowicz, Magnani, Ceccherini - Faraoni, Tameze, Veloso, Dimarco -Salcedo, Colley, Zaccagni

Inter: Handandovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Young - Perisic - Lukaku, Lautaro

Matchen sänds på Sportkanalen och kan streamas på cmore.se.