TV: Vacker assist från Zlatan - Milan krossade Parma

Italien

Zlatan Ibrahimovic spelade fram till det första målet men kvällen handlade mer om Antonio Cassano och Robinho när Milan krossade Parma.

Zlatan Ibrahimovic startar för sitt Milan när Parma gästar San Siro. Detta trots veckans snackis om att svensken skulle vara för sliten fysiskt.

Men han såg inte så trött ut åtta minuter in i matchen när han snyggt spelade fram Clarence Seedorf som rundade Mirante i Parmamålet och rullade in 1-0.

Men Gennaro Gattuso ville överträffa svensken och klarade det finfint när han vackert väggade fram Antonio Cassano till 2-0.

Robinho byttes in i den andra halvleken och tre minuter senare stängde brassen matchen med sitt 3-0-mål. Och utökade även till 4-0 direkt därefter framspelad av Cassano

STARTELVOR:

Milan: Abbiati - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Van Bommel, Merkel - Seedorf - Ibrahimovic, Cassano

Parma: Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Gobbi - Valiani, Dzemaili, Candreva - Giovinco - Crespo, Amauri

Publicerad 2011-02-12 kl 20:43