TV: Världstränarens son sänkte Juventus med två mål

Serie A

Juventus åkte på sin andra raka ligaförlust mot Hellas Verona under lördagen.
Det gjorde de efter dubbla mål av Diego Simeones son, Giovanni, när matchen slutade 2-1.
- Vårt misstag var att vi antog att vi är bättre än Verona och det är vi inte just nu, säger Juventus-tränaren Max Allegri till Dazn.

Juventus förlorade snöpligt mot Sassuolo i veckan, efter att Maxime Lopez satt det avgörande 2-1-målet i den 95:e minuten. Det ville Turinlaget studsa tillbaka från under lördagen när de reste till Verona för att möta Hellas Verona. Men det skulle Diego Simeones son, Giovanni, se till att de inte fick göra.

Redan i den 11:e minuten höll sig Simeone framme och stötte in en retur på ett Hellas-skott från nära håll till 1-0, och tre minuter senare, i den 14:e minuten, utökade han till 2-0 för hemmalaget med ett läckert långskott som skruvade sig in i det bortre krysset.

Weston McKennie reducerade till 2-1 med tio minuter kvar att spela, i den 80:e minuten, men det räckte inte. Trots att Juventus hade flera jättechanser därefter fick de inte in ett kvitteringsmål. Matchen slutade 2-1 till Hellas och Juventus åkte på sin andra raka förlust.

I och med resultatet klättrar Hellas förbi Juventus upp på åttondeplats i Serie A med 15 poäng på elva matcher. Juventus, i sin tur, placerar sig efter förlusten på niondeplats, också på 15 poäng efter elva matcher - men med sämre målskillnad än Hellas. De har dessutom 13 poäng upp till Napoli och Milan på förstaplats.

- Ord är värdelösa just nu. Vi är i en dålig situation, vi måste erkänna att vi är ett mittenlag. Men vi kan ta oss ur den här situationen med beslutsamhet och kvalitet, säger Juventus-tränaren Max Allegri till Dazn och fortsätter:

- Vårt misstag var att vi antog att vi är bättre än Verona och det är vi inte just nu. Vi måste vara realistiska.

Dejan Kulusevski inledde matchen på bänken men blev inbytt i den 70:e minuten.