TV: Verona chockade Juve - kvitterade på tilläggstid

Italien

Juventus var sin vana trogen på väg mot en trepoängare i Verona när Juanito stack fram huvudet och kvitterade på tilläggstid.

Luca Toni

Carlos Tevez kom till spel som nybliven trettioåring efter att ha fyllt år tidigare i veckan - och han fortsatte att fira mot Verona. Juventus dominerade utan att glänsa och gick till halvtidsvila i 2-0-ledning.

Första målet kom redan i fjärde minuten när han höll sig framme på returen efter att rafael hade parerat Asamoahs inlägg.

Tevez ökade sedan på i 21:e minuten när han fick en djupledsboll från Pogba som han förvaltade från drygt fem meters håll.

Sju minuter in i andra halvlek tänders veronas hop om poäng när veterananfallaren Luca Toni nickade in Romulos frispark på sitt gamla lag. Matchen gick in på tilläggstid utan att Verona hade fått till någon kvittering, men i 94:e minuten slog Romulo ännu ett inlägg och framför mål dök Juanito upp framför Juventusförsvararna och kunde nicka in 2-2 för hemmalaget.

Verona: Rafael; Cacciatore, Marques, Moras, Albertazzi; Romulo, Donadel, Hallfredsson; Iturbe, Jankovic, Toni.

Juventus: Buffon; Chiellini, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente.

Publicerad 2014-02-09 kl 16:55