TV: Vidal avgjorde derbyt

Italien

Juventus gick segrande ur derbyt mot Torino. Stor hjälte blev mittfältaren Arturo Vidal som stänkte dit ledningsmålet med bara minuter kvar av matchen.

Vidal satte det förlösande 1-0 målet.

Derbyt mellan Torino och Juventus brukar sluta till den gamla damens fördel - så även idag. Även om det länge såg ut att sluta oavgjort.

I den 87:e minuter kom det så förlösande ledningsmålet i Turin-derbyt. Och det Arturo Vidal som klev fram. Chilenaren bollen utanför straffområdet, tog emot och drog till direkt. Skottet smet in vid Torinomålvaktens högra stolpe.

Juvuntus gjorde också 2-0 på övertid då Claudio Marchisio tryckte in bollen från nära håll efter en frispark från Andrea Pirlo.

Så här startade lagen:

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Marchisio; Vucinic.

Bänk: Storari, Rubinho, Caceres, De Ceglie, Giovinco, Peluso, Bendtner, Padoin, Giaccherini, Quagliarella, Matri, Marrone.

Torino: Gillet; D’Ambrosio, Glik, Ogbonna, Masiello; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Meggiorini, Santana