TV: Viktig seger för Ekdals Sampdoria - efter läckert frisparksmål

Serie A

Sampdoria tog ett kliv bort ifrån nedflyttningsstrecket i Serie A under lördagen.
Efter en sen vändning mot Torino.

I den 55:e minuten tog Torino ledningen hemma mot Sampdoria under söndagen, men en kvart senare åkte Turin-laget på ett baklängesmål. Gaston Ramirez svepte in en frispark i krysset.

Fem minuter senare gjorde samme Ramirez 2-1, och i den 79:e minuten satte Fabio Quagliarella 3-1 på straff.

De tre poängen innebär att Sampdoria nu har sju poäng ner till nedflyttningsplats i Serie A.

Svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal spelade hela matchen för Sampdoria. Han blev varnad i den första halvleken.