TV: Zlatan avstängd - Milan vann efter självmål

Serie A

Milan, utan en avstängd Zlatan Ibrahimovic, tog tre viktiga poäng i toppstriden hemma mot Genoa.
Ett dråpligt självmål från Genoa-anfallaren Gianluca Scamacca fällde avgörandet när Milan tog sin första hemmaseger på över två månader.

Se 2-1-målet i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic blev utvisad i Milans förra ligamatch mot Parma efter att ha sagt något olämpligt till huvuddomaren. Därmed var svensken avstängd när ett toppjagande Milan tog emot Genoa under söndagen.

Ante Rebic gav hemmalaget den perfekta starten när han tryckte in 1-0 efter en frisparkssituation med knappa kvarten spelad. Mattia Destro nickade sedan in 1-1 på hörna strax före paus och det var resultateti halvtid.

Milan återtog ledningen mitt i andra halvlek när Genoa-anfallaren Gianluca Scamacca fick bollen i huvudet på en hörna och ställde sin egen målvakt Mattia Perin.

Gästerna hade därefter ett jätteläge att kvittera i slutminuterna när Milan-målvakten Gianluigi Donnarumma fumlade. Kjaer och Tomori i mittförsvaret rensade undan på mållinjen varsin gång och räddade därmed tre värdefulla poäng för Milan i toppstriden av Serie A.

Milan: G Donnarumma - Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez - Bennacer, Kessie - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic - Leao

Genoa: Perin - Goldaniga, Radovanovic, Masiello - Ghiglione, Badelj, Zajc, Strootman, Cassata - Destro, Scamacca