TV: Zlatan bänkades - då vann Milan och gick upp i serieledning

Det spelade ingen roll att Zlatan Ibrahimovic blev kvar på bänken.
Milan segrade mot Salernitana - och är därmed för tillfället serieledare.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Den senaste tiden har inte på något sätt varit krisartad för italienska Milan, men inför drabbningen mot bottengänget Salernitana hade laget enkom vunnit en av sina fyra senaste ligamatcher. Därmed var lördagens trepoängare välkommen.

För att det till slut skulle bli seger räckte en drömstart. Innan 20 minuter var spelade hade laget gått upp i en tvåmålsledning. Med anledning av det gick laget till pausvilan i ledning, 2-0.

Då målen under den inledande akten blev matchens enda, stod Milan som segrare när matchen var slut. Det trots att svenske Zlatan Ibrahimovic blev kvar på bänken för sitt lag, som just nu toppar Serie A-tabellen.

Publicerad 2021-12-04 kl 17:47