POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3v

TV: Zlatan glad för Kulusevskis Juve-flytt: ”Han kommer förstå vad som krävs för att nå toppen”

Foto: TT/Milan TV

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag från presskonferensen med Zlatan Ibrahimovic i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic är klar för Milan, Dejan Kulusevski klar för Juventus.
Den förstnämnde är glad för den sistnämndes övergång.
- Nu kommer han att förstå vad som krävs för honom att nå den yttersta toppen, säger Zlatan om landsmannen på fredagens presskonferens.

Under torsdagen var det stort svenskintresse i Italien, när Dejan Kulusevski blev klar för Juventus samma dag som Zlatan Ibrahimovic landade i Milano för att genomföra flytten tillbaka till Milan.

När Zlatan på fredagen höll presskonferens som ny Milan-spelare blev han tillfrågad om vad han tyckte om Kulusevski och 19-åringens flytt till Juventus.

- Gårdagen var en väldigt bra dag för Sverige. Det finns inte så många svenska spelare i storklubbar, inte bara i Italien, utan i hela världen. Alla spelare som är på den nivån utvecklas svensk fotboll och är något svensk fotboll behöver, säger Ibrahimovic som menar att han inte sett så mycket av Kulusevski.

- När bor i USA är det svårt att följa fotbollen i Europa för när jag vaknar är matchen slut. Men jag har hört många bra saker om honom. Jag är väldigt glad för hans skull för när han nu nått en storklubb kommer han att förstå vad som krävs för honom att nå den yttersta toppen.

Ibrahimovic har själv spelat i Juventus, mellan 2004 och 2006.

Zlatans första match med Milan efter återkomsten kan bli den mot Sampdoria den 6 januari. Matchen visas på C More Fotboll och på cmore.se.

SE PRESSKONFERENSEN HÄR

Publicerad 2020-01-03 kl 10:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå