TV: Zlatan målskytt när Milan vände 0-2 till 4-2 i otrolig tillställning: "Mirakulös vändning"

Serie A

0-0 i paus.
Därefter hände det grejer.
Efter en otrolig tillställning kunde Milan i andra halvlek vända 0-2 till seger 4-2 hemma mot Juventus.
- En mirakulös vändning, säger C Mores kommentator Jesper Hussfelt.

Se samtliga mål längst ner i artikeln.

Juventus fick matchens första bästa möjlighet – och den kom efter en perfekt slagen frispark. Leonardo Bonucci kom upp fint och skulle bara skarva in 1-0 för gästerna – men misslyckades med skarven.

Första halvlek var annars chansfattig, Zlatan Ibrahimovic fick ett läge efter 25 minuters spel men avslutet var tamt och Wojciech Szczesny hade inga problem med försöket.

Gonzalo Higuain var därefter på stopptid nära att ge gästerna ledningen, men Gianluigi Donnarrumma var med på noterna. I stället, innan paus, gjorde Milan 1-0 genom Zlatan Ibrahimovic. Trodde hemmalaget. Svenskens mål blev avvinkat för offside och lagen gick ut till pausvila med resultatet 0-0.

Om första halvlek var chansfattig tog andra fart direkt. Adrien Rabiot bröt bollen på egen planhalva, tog sig förbi Milan-motståndare efter Milan-motståndare, innan han klippte till med vänstern en bit utanför straffområdet. Avslutet? Otagbart och 1-0 för Juventus.

- Det är yttersta världsklass, säger C Mores expert Matias Concha.

Kort efter 1-0 kom även 2-0 för Juventus. Efter svagt försvarsspel av Milan kunde Cristiano Ronaldo helt fri utöka gästernas ledning.

Milan fick dock kontakt tio minuter därpå när de reducerade till 2-1 från straffpunkten. Målskytt? Zlatan Ibrahimovic. Och Milan ville mer efter reduceringen. Fyra minuter efter gjorde nämligen Franck Kessie 2-2 - och bara två minuter senare var vändningen ett faktum när Rafael Leao gjorde 3-2 för hemmalaget.

- Vad är det som händer? Juventus rasar ihop fullständigt, säger C Mores kommentator Jesper Hussfelt.

Och som sagt, det slutade inte där.

Tio minuter från slutsignalen kom även 4-2 genom Ante Rebic, assisterad av Giacomo Bonaventura, vilket också blev slutresultatet.

- En mirakulös vändning, säger Hussfelt.

Segern gör att Milan avancerar till femteplats i tabellen när sju omgångar återstår av Serie A.

Milan: Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez - Kessie, Bennacer - Saelemaekers, Paqueta, Rebic - Ibrahimovic

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Rugani, Danilo - Bentancur, Pjanic, Rabiot -Bernardeschi, Higuain, Cristiano Ronaldo