TV: Zlatan missar tre chanser på tre sekunder

Italien

Parma-Milan 0-1
0-1 26' Pirlo

Andrea Pirlo gjorde matchens enda mål när Milan tog sin första bortaseger för säsongen när man gästade Parma. Och vilket mål det var. Bollen såg ut att sväva in i krysset från 25-30 meters håll.

Målet kom i den 25:e minuten av en match som aldrig riktigt lyfte, förutom Pirlos ögonblick av briljans. Båda lagen slet utan att få till det i avsluten. Bland annat hade Zlatan Ibrahimovic en trippelchans i andra halvlek, men utan attt få bollen i mål. Zlatan var dock en av matchens bästa, även om han gick mållös av planen.

De tre poängen innebär att Milan, i alla fall tillfälligt, toppar Serie A på elva poäng. De kan dock passeras av både Inter och Lazio som spelar på söndagen.

Publicerad 2010-10-03 kl 10:17