POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3v

TV: Zlatan nöjd över San Siro-comebacken: ”Kände allt man vill känna”

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Zlatan Ibrahimovic från mixade zonen i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic gick mållös i debuten i comebacken för Milan.
Efteråt menar han att han hade en skön känsla av att vara tillbaka på San Siro.
- Framförallt vid uppvärmningen där jag kände all energi och värme, allt man vill känna när man kommer ut på planen, säger han till TV4.

Zlatan Ibrahimovic fick, liksom övriga Milanspelare, lämna planen på San Siro mållös i måndagens match mot Sampdoria. Trots det var det en avslappnad svensk anfallare som kom ut i mixade zonen efter matchen.

- Det kändes väldigt bra. Det är här jag har tillbringat mycket av min karriär. Det kändes skönt, framförallt vid uppvärmningen där jag kände all energi och värme, allt man vill känna när man kommer ut på planen, säger han till TV4.

Hur mycket är det kvar till att du kommer upp på din topp och vad krävs av laget?
- Jag tror mer det handlar om det kollektiva. Vi måste få ut maximalt av laget och jag vill hjälpa till med det jag kan. Om jag bara känner mig fräsch och frisk så känner jag att jag kan bidra med något. Det kändes bara i dag, jag måste lära känna lagkamraterna. Det märks att självförtroendet inte är på topp i laget och fansen är inte helnöjda. Vi hoppas på ändra allt det här.

Milan har haft en tuff säsongen och ligger efter matchen mot Sampdoria bara tolva i Serie A. Zlatan har tidigare menat att det är en annorlunda situation nu jämfört med när han lämnade klubben 2012 och säger efter matchen mot Sampdoria att han själv är i en annan sits personligt.

- I den första presskonferensen sa jag att jag är här för att hjälpa till, jag är inte här för att vara individuell. Individuellt handlar det om att njuta, det jag fick gå igenom de minuterna jag kom in och känna den känslan av att spela på San Siro och spela mitt spel. Sen laget handlar det om att hjälpa till och få det till en bättre situation. Det är det min utmaning är, säger svensken.

Se intervjun med Zlatan Ibrahimovic från mixade zonen i spelaren högst upp.

Publicerad 2020-01-06 kl 18:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå