TV: Zlatan sänkte Lazio - blev hjälte

Italien

Zlatan Ibrahimovic kom in efter 70 minuter. 13 minuter senare sköt han Milan till semifinal i cupen.

Zlatan Ibrahimovic punkterade Milans kvartsfinal hemma mot Lazio i italienska cupen. Den svenske anfallaren, som fick hoppa in vid ställningen 2—1 i andra halvlek, blev frispelad av Urby Emanuelson och rullade behärskat in 3—1 i 83:e minuten.

Lazio tog dock ledningen efter bara fem minuter. Ett högerinlägg hittade in till en fristående Djibril Cissé som klippte till på volley.

Tio minuter senare kvitterade Robinho efter en snygg volley i nättaket. Och av bara farten gjorde Seedorf 2-1 efter ett magiskt förarbete av El Shaarawy som snyggt vrickade bollen till holländaren som smekte in 2-1.

I semifinalen — som spelas i dubbelmöte — ställs Milan mot Juventus. Siena och Napoli möts i den andra semin.