Då vann AC Milan med 2-0 mot Benevento och tog viktiga poäng i CL-jakten.
- Det här var en fundamental seger, säger Milans Alessio Romagnoli.

Höjdpunkter: Zlatans Milan tog en relativt enkel seger mot Benevento
Milan tar ledningen - efter mönsteranfall
0:27
Zlatans ilska mot lagkamraten: "Jag förstår dig för fan inte"

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka från skada och var en av spelarna som fanns med från start i Milans möte med Benevento på San Siro.

När hemmalagets ledningsmål var ett faktum efter drygt fem minuter på San Siro var det dock inte svensken som jublade mest, utan målskytten Hakan Calhanoglu. På passning från belgaren Alexis Saelemaekers kunde turken kyligt placera in 1-0. Anfallet som föranledde fullträffen var minst sagt läckert.

- Oj, oj, oj! Vilket mönsteranfall för AC Milan! Och vilken start på den här matchen! säger C More-kommentatorn Jesper Hussfelt om målet i sändningen.

1-0 stod sig till paus, och i den andra halvleken utökade Milan sin ledning. Zlatan väggspelade med Theo Hernandez och fick iväg ett skott som räddades. Returen kunde just Hernandez stöta in, 2-0 Milan.

Det blev inga fler mål, och matchen slutade 2-0 till Milan som tog viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats.

- Det här var en fundamental seger. Vi gjorde det inte bra mot Lazio (förlust 3-0), men det viktiga är att vi började om på ny kula, och det var det vi gjorde i dag, säger Milans Alessio Romagnoli till DAZN efter matchen.

Startelvor

Milan: Donnarumma - Dalot, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez - Bennacer, Kessie - Saelemaekers, Calhanoglu, Leao - Ibrahimovic

Benevento: Montipò - Depaoli, Caldirola, Glik, Barba - Dabo, Viola, Ionita - Iago Falque, Improta - Lapadula