Udinese krossade Inter

Italien

Udinese tog emot Inter i Serie A. Matchen var länge jämn, men efter 1-0 och en utvisning i Inter rann det iväg.

Mathias Ranegie

Efter en jämn match där Inter haft flera ramträffar var det Udinese som tog ledningen. Antonio Di Natale tog tillvara på en djupledsboll och kunde sätta 1-0 till hemmalaget. Strax därefter fick Inters Juan Jesus lämna planen efter att ha blivit utvisad.

Udinese kunde dra nytta av det numerära överläget och med kvarten kvar kunde Muriel utöka hemmalagets ledning till 2-0. En ledning som blev än större då Antonio Di Natale gjorde sitt andra mål för dagen, vilket betydde 3-0 med tio minuter kvar av matchen.

Svenske Mathias Ranegie byttes in med några minuter kvar av matchen, men kunde inte påverka slutresultatet.

Laguppställningar:

Udinese: Brkic - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Allan, Lazzari, Pasquale - Muriel, Di Natale

Inter: Handanovic - Samuel, Cambiasso, Juan Jesus - Jonathan, Zanetti, Gargano, Guarin, Pereira - Cassano, Palacio

Följ matchen minut för minut via länken till höger!

Publicerad 2013-01-06 kl 13:59