Zlatan bakom seger över Genoa

Italien

Zlatan Ibrahimovic visade på nytt vilken klasspelare han är. I den andra spelminuten lobbade svensken lugnt och elegant in 1-0 över Genoamålvakten och I början av den andra halvleken nickade han fram till Balotelli som fastställde slutresultatet till 2-0. Se målen här.

Efter att ha stått utanför laget på grund av skada är nu Zlatan Ibrahimovic tillbaka i Inter startelva i lördagens match mot Genoa.
- Ibrahimovic spelar från första minuten, sade Mourinho på en presskonferens på fredagen.

Och Zlatan tackade och tog emot genom att göra 1-0 i Inters första anfall. På en långboll över Genoaförsvaret sprang Ibrahimovic sig fir och lobbade bollen över den utrusande Genoamålvakten.

Men annars har Inter haft en tuff första halvlek och José Mourinho har redan tvingats till två byten, på försvararna Marco Materazzi och Nicolas Burdisso.

Dessutom fick Zlatan en rejäl smäll i sina känsligaste regioner när Genoas målvakt Rubinho fick på en kanonträff - rätt i skrevet på svensken.

I början av den andra halvleken var det dags för Ibrahimovic igen. Svensken nickskarvade snyggt fram bollen till Mario Balotelli som rundade målvakten och slog bollen mot mål. På mållinjen försökte Genoaförsvarare rensa undan bollen, men domaren menade att den passerat linjen och därmed var ledningen uppe i två mål. En ledning som stod sig matchen ut.

Publicerad 2009-03-08 kl 09:46