Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatan: Det är min tur att berätta sanningen

Zlatan Ibrahimovic berättar i en intervju med Sportbladet att han aldrig tvekade att berätta allt i sin bok. Och att berättelserna kan piska upp stämningen ytterligare inför Milan-Barcelona.

Självbiografin "Jag är Zlatan Ibrahimovic" har fått stor uppmärksamhet redan innan den kommit ut. I boken redogör han bland annat för sin tid i Barcelona och konflikten med tränaren Pep Guardiola.
Till Aftonbladet säger Ibrahimovic nu att han aldrig har tvekat att berätta sin historia.
-Nej, det var min tur att säga min sanning, min egen story, precis som titeln är. Det var dags för mig att prata. Men det halndar inte bara om Barcelona, det är bara en tiondel av vad som finns i boken. Så jag hoppas att det är många som går ut och skaffar den så kommer att få sin egen uppfattning om hur jag haft det och hur jag är som människa och hur jag blivit den jag är, säger han till tidningen.

Det är ändå Barcelona-delen som gett upphov till flest rubriker hittills. Om två veckor möter Milan Barcelona i Champions League och Zlatan Ibrahimovic inser att stämningen kan påverkas av boken.
- Det är alltid en stor match, Milan-Barcelona. Men jag menar, det är klar någon kommer försöka trigga igång folk med mina uttalanden och med det som hänt förut. Men det är inget att tänka på.

TT - Fotbollskanalen

Publicerad 2011-11-05 kl 09:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons