POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Zlatan: ”Domarna har inte haft överseende”

Zlatan njuter av Scudetton. Samtidigt är han kritisk mot domarkåren.
- De har inte haft överseende med mig, men vi vann ändå, säger Ibrahimovic.

I en intervju med Gazzetta dello Sport berättar forwarden om den stora triumfen, som kantats av svårigheter och problem - inte minst för hans egen del.

- Domarna har inte haft så mycket överseende med mig på sistone, men Milan är starkare än så och därför vann vi, säger han till Gazzettan.
- Vi har lidit en hel del, men på slutet gick allt lättare. Vi fick kontroll över situationen och vann matcherna, säger Zlatan.

Våren har varit tuff för Ibra. Han tvingades genomlida utvisningarna och avstängningar. Det har snackats mycket om huruvida domarna är extra tuffa mot Zlatan.

- Det var svårt för mig och jag led. Tidigare i min karriär har jag inte fått utstå sådana saker, säger Zlatan Ibrahimovic.

Han är enligt egen utsago fast besluten och motiverad att fortsätta i klubben. Och Milan lär fortsätta bygga sitt lag kring honom. Men nästa säsong tror Ibrahimovic att lagmaskinen blir ännu starkare och bättre än under den här säsongen.

Att målet är att vinna Champions league är ingen hemlighet. Och president Silvio Berlusconi har deklarerat att han rustar för en ny storhetstid med Milan.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-05-10 kl 13:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå