POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Zlatan får som han vill - Milan satsar allt på CL-seger

Zlatan Ibrahimovic får som han vill.
Nästa säsong satsar Milan allt på att vinna ”den där jäkla Champions”.
- Vi ska göra samma sak som i ligan, säger Adriano Galliani.

Den svenske anfallaren har en formidabel svit, med serieseger varje säsong som utlandsproffs, för en rad olika klubbar. Men i Champions League har det gått mycket tyngre för ”Ibra”. Även i år blev det respass, redan i åttondelen mot Tottenham.

- Vi vill försöka hitta tillbaka och plocka titlar internationellt. Efter att vi kommit etta i Serie A tänker vi försöka göra samma sak i Champions League, säger klubbens vicepresident Adriano Galliani till Football-Italia.

Han anser att skadesituationen var en stor bov i dramat mot Spurs, men tror på bättre resultat till hösten. Däremot påpekar Galliani hur svårt det är för ett italienskt lag att tävla inte minst mot brittiskt och spanskt motstånd.

- Vi straffas av glappet mellan oss och La Liga på grund av att de har mer gynnsamma skattelagar, och bättre villkor för tv-intäkter. Så är det kanske inte i Premier League, men där tjänar klubbarna å andra sidan på att de får intäkter från kringförsäljning kopplad till sina arenor, som de ju äger själva, säger Galliani.

Publicerad 2011-05-03 kl 20:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå