Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Zlatan hyllar Beckham: Stora spelare ska spela i stora lag

Zlatan Ibrahimovic har sagt sitt i triangeldramat mellan Beckham, Milan och LA Galaxy.
- Stora spelare ska spela i stora lag, säger han till Guardian.

Zlatan Ibrahimovic stod som segrare efter derbyt mellan Inter och Milan. David Beckham fick lämna sitt första Milano-derby som förlorare. Frågan är om det blir han sista eller om Milan lyckas få loss honom från LA Galaxy. Zlatan vet vet vad han tycker.
- Jag har inte följt hans story varje dag men stora spelare ska absolut spela i stora lag och Beckham är en av dem. Han har gjort det bra i Milan, han är en bra lagspelare och har hjälpt dem mycket sedan han kom till klubben, säger Zlatan.

Zlatan vill också avfärda de rykten som placerar José Mourinho i Chelsea till sommaren.
- Han har lång tid kvar som tränare innan han kommer att överväga att återvända till Chelsea. Han har ett kontrakt här och jag tror att han kommer att respektera det. Ingen kan föreställa sig att han lämnar, han har så mycket kvar att göra här, säger anfallaren.

Zlatan tycker att Mourinho hela tiden gör laget starkare och starkare. Med Mourinhos ökade förståelse för Serie A:s spel förbättrar han konstant Inter.
- Jag tycker att vi var bra när han kom men han lär sig mer och mer om italiensk fotobll och vi blir starkare och bättre av det. Han har förändrat vår mentalitet en del. Vi är starkare i stora matcher. Vi tränar annorlunda nu med mer intensitet.
- Vi har bara en plan - kan du fatta det? - men träningen är väldigt bra, säger Ibrahimovic till Guardian.

Publicerad 2009-02-17 kl 15:42