POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3v

Zlatan: "Kontaktad av fler klubbar nu än när jag var 28"

Foto: TT.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela Zlatans presskonferens i spelaren.

Zlatan är tillbaka i Milan.
Han saknade dock inte alternativ.
- Jag var kontaktad av betydligt fler klubbar nu än då jag var 28, säger han på en presskonferens.

På fredagen mötte Zlatan Ibrahimovic pressen för första gången sedan återkomsten till Milan. Under presskonferensen berättade Zlatan om hur det gick till när kontakten togs tidigare under vintern.

-  Efter min sista match i USA ringde Paolo Maldini (sportchef i Milan) mig och vi pratade om olika saker. Småpratade. Jag var kontaktad av betydligt fler klubbar nu än då jag var 28. Men jag var väldigt tydlig mot alla: Jag ville ha en rejäl utmaning. Jag ville ha adrenalinet.

- Efter att jag pratat med Maldini pratade jag med Boban (Zvonomir, med i den sportsliga ledningen med Maldini). Därefter gick månaderna men efter debaclet mot Atalanta blev klubben mer ihärdigt vad gäller att försöka värva mig.

Både Maldini och Boban var med på presskonferensen under fredagen. Boban menar att ledningen är väldigt lycklig över att ha Ibrahimovic i klubben igen och kallar honom för en ”unik fotbollsspelare”.

- Vårt senaste resultat var ett enormt nederlag i Bergamo (förlust 0-5 mot Atalanta innan vinteruppehållet). Ingen av de andra spelarna kan gömma sig bakom Zlatan. Vi måste alla jobba hårt för att vända vår lycka den här säsongen. Zlatan kommer säkert att hjälpa oss alla, vi är glada över att ha honom här, säger Boban.

Ibrahimovic menar att han hann träffa tränaren Stefano Piolo i några minuter under torsdagen på klubbens träningsanläggning Milanello.

- Vi hade ett kortare samtal och får prata vidare hur jag ska spela och med vilka spelare under de kommande dagarna.

Zlatans första match med Milan efter återkomsten kan bli den mot Sampdoria den 6 januari. Matchen visas på C More Fotboll och på cmore.se.

Publicerad 2020-01-03 kl 10:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå