Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatan missade superfajten med Cavani: "Jag visste inte att det var en tävling?"

Alla snackade om superduellen mellan Zlatan och Edison Cavani.
Utom huvudpersonerna själva.
- Var det en tävling? Det hade jag missat, säger Ibrahimovic.

Milan krossade Napoli med 3-0 på San Siro och kopplar ett benhårt grepp om Scudetton. Nu leder "Rossoneri" serien med fem poäng före ärkerivalen Inter, och ser verkligen ut att ha prickat toppformen.

Zlatan vs Cavani var den match i matchen som det mesta förhandssnacket hade handlat om, men efteråt ryckte huvudpersonen på axlarna. Det verkade som Ibra var den enda som inte hade engagerat sig i diskussionen.

- Var det en tävling mellan mig och Edinson Cavani? Jag vet faktiskt inte eftersom jag inte har läst tidningarna i veckan, så det är svårt att ha koll på vad som har skrivits, sa Zlatan.

Milan fick en straff och kunde efter en lång kamp få hål på Napolitanarnas försvarstaktik. Men Ibrahimovic höll inte med om att det var grejen som avgjorde fajten, fotboll handlar om att vinna, och med ett sådant spelövertag, så var det väl inte orättvist, menade svensken.

- Det spelar ingen roll om målen kommer på straff så länge vi spelar på det viset som vi gjorde, då blir det ändå mål för eller senare, sa Ibra.

Kaka tillbaka till Milan? Det är en drömvärvning som det har börjat att spekuleras om, och Zlatan har pratat om att klubben jobbar på att bygga ett nytt storlag. När han får frågan blir svaret ändå ingen stor överraskning.

- Jag kan inte kommentera spelare som inte är med i detta laget, det enda jag kan säga om Kaka är att han är en mycket bra fotbollsspelare, sa Ibra.

Nu hoppas spelare, klubben och fansen att utskåpningen av Napoli var den dundermedicin som laget behövde för att klara både ligan och Europa. Och följetongen kring Zlatans så berömda trötthet fick en klassisk kommentar.

Är du fortfarande trött Zlatan?
- Jag har varit trött i nio år, sa Ibrahimovic och log.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-01 kl 16:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons