Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatan om Balotellis Milanflytt: "Bra jobb av Mino"

Foto: Scanpix

PARIS. Mario Balotelli klar för Milan.
Då hyllar Zlatan Ibrahimovic agenten.
- Bra jobb av Mino, säger han till fotbollskanalen.

På ett event för Nike i Paris informerade fotbollskanalen.se Zlatan Ibrahimovic om att Mario Balotelli nu är klar för Milan.

- Är han klar? Är det officiellt? Bra jobb av Mino, det är han som är skurken, säger Zlatan och ler.

Mino Raiola är inte bara Mario Balotellis agent utan även Zlatan Ibrahimovic agent och PSG-anfallaren har många gånger hyllat sin agent för att han hjälpt honom.

Bra flytt för Balotelli?

- Det vet jag inte.

Tidigare i år hyllade Zlatan Ibrahmovic sin förre lagkamrat Mario Balotelli.

- Även om han inte alltid är den lättaste spelaren att hantera så räcker det att tala med någon av hans gamla tränare som José (Mourinho) och då kommer de att berätta att när man jobbar med Mario så gör man det med ett leende på läpparna.

- Han är en speciell spelare och en speciell talang. När Mario spelar som bäst så kan han sänka vilket lag som helst i världen.

Zlatan Ibrahimovic är minst sagt het i Paris då hans bok "Moi Zlatan Ibrahimovic" kommer ut i dagarna med en första upplaga på 60 000 exemplar och sedan hade Nike dragit ihop ett stort event där journalister från hela Europa fick träffa svensken.

Zlatan fick svara på hur han upplever Paris:

- Staden är fantastisk, den är otrolig. Jag har tidigare levt i fina städer som jag trodde var stora, men sedan kom jag till Paris. Allt är otroligt.

Och hur den franska maten står sig?

- Den är också god, jag kom från Italien och inget kök kan slå det men det är bra mat här också.

Och hur många språk han talar efter att ha spelat i flera olika länder?

- Jag låtsas att jag talar många, men jag är ganska bra på engelska. Varje dag som går så lär jag mig lite franska även om det inte är lätt. Förhoppningsvis kan jag tala franska med fransmännen i framtiden.

Och om det här är året då han går hela vägen i Europa?

- Det är en bra möjlighet, laget går bra men vi måste göra det ännu bättre. Vi jobbar hårt även om vädret och en del runt om kring inte är det bästa men sakta når vi dit vi ska och vi är kvar i Europa. Vi ska möta Valencia (Champions League) och det blir inte lätt. Låt oss hoppas, låt oss hoppas.

Om vad han tänker på när målet mot England kommer upp?

- Jag har gjort många mål...ha ha. Det var ett otroligt mål och vad som hände var otroligt. Jag såg att målvakten försökte nicka undan bollen och då sa jag; okej, jag siktar på mål och den enda lösningen var att vända sig och göra en bicykleta. Det var wow, det var otroligt.

Om hans råd till unga spelare?

- Om de jobbar hårt, tror på sig själv och har självförtroende för att bli starka mentalt för det finns många talanger men talang är inte allt. Om man jobbar hårt kan man nå målen.

Om hur han vill bli ihågkommen?

- Mitt jobb är att spela fotboll och förhoppningsvis så minns folk mig för den fotboll jag visar upp på planen. Vad jag gör utanför planen är inget att bry sig om för folk, utan det är vad jag gör på planen.

Publicerad 2013-01-29 kl 19:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons